Monday, October 4, 2010

Klip pilihan-part 1

salam semua~~

for entry kali nih ak nk share ngan korg sume klip lagu Kak MiMi...hehe
semenjak mendonlod lagu nih everyday ak akan tgok..x kesah la pagi ke petang, malam,,sebelum tido,,n nk bangun tido pun ok dgor....

lirik lagu nih memang sgt menusuk kalbu n buat ak jd lebey bersemangat...espesiali time klimaks lagu nih...heheh..pe2 pun njoyyyyyyyy~~~~


video

8 comments:

  1. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
    Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

    woooo lagu itu.... aku dengarnya dan mainkan berulang kali ni.... ade yang tersurat tersirat kut bila cuba difahami

    ReplyDelete
  2. thanks afzainizam kos sudi melawat GSH..hehe
    moga persahabatan kite berkekalan...

    yg best tntg lagu ni:
    1)lirik lgu nih more to self-motivation...everyday dgr lagu nih...
    2)vokal mariah carey...superb..

    ReplyDelete
  3. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah

    wooo sorry sesangat aku agak sebuk sikit tu yang tak berapa sempat singgah blog ko ni

    woooo ilik vokal mariah kari itewwww.... mmg best sesangat... but mariah kari tu ade keerrr

    ReplyDelete
  4. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

    melihat video itewww lagiiii

    ReplyDelete
  5. salam...

    suara dia ni mmg sedap..boleh tegak bulu roma beb

    ReplyDelete
  6. afzainizam:sory kos x update lagi blog nih...x sempat..heheh

    mazru: wasalam...part die wat wisel tuh yg best,,hehe

    ReplyDelete
  7. hai chang....

    dah update dah blog???

    x tau dah nk pos pe...huhuuh

    ReplyDelete

Sinari Hidupmu Dengan Cahaya Kegembiraan & Keriangan..
There was an error in this gadget